Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sharon

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-13713922792

WhatsApp : +008613713922792

Free call
Shenzhen CHNTOP Screen Printing Machinery Co., Ltd

24 έτη υπηρεσίας

24 έτη καινοτομίας

24 έτη αύξησης

 

CHNTOP ΠΑΡΈΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΦΥΕΊΣ ΑΥΤΌΜΑΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΕΚΤΎΠΩΣΗ SLOUTIONS ΕΚΤΎΠΩΣΗΣ ΟΘΌΝΗΣ SREEN ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ

  • Shenzhen CHNTOP Screen Printing Machinery Co., Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: CHNTOP Αριθμός Υπαλλήλων: 80~120
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος:
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

CHNTOP είναι καλά - γνωστός για την καινοτόμο οθόνη τους τις λύσεις και τα προϊόντα εξοπλισμού εκτύπωσης έχουν επεκταθεί από την προετοιμασία δημοσιεύσεων, την εκτύπωση, τον μετα-Τύπο στο λογισμικό, την τεχνολογία εκτύπωσης οθόνης και τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Μέχρι στιγμής, έχουμε το μεγαλύτερο σύστημα παραγωγής και τεχνικής υποστήριξης τη γραμμή, με μια περιεκτική και ενσωματωμένη γραμμή παραγωγής, για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την αγορά εκτύπωσης οθόνης.

CHNTOP εφάρμοσε ISO9001 με την ακριβή ποιοτικές διαχείριση και τη μέτρηση του συστήματος. Τα κύρια προϊόντα χορήγησαν την πιστοποίηση ασφάλειας CE με το ανεξάρτητο δικαίωμα εισαγωγών και εξαγωγής. CHNTOP έχει χορηγήσει τα πιστοποιητικά των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας Shenzhen, οι εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, επιχειρήσεις συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων Shenzhen.

CHNTOP είναι δεσμευμένο να παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη έκταση των μεγάλης ακρίβειας, αυτόματων καθώς επίσης και ευφυών λύσεων εκτύπωσης οθόνης, της προηγμένης τεχνολογίας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίας, να προσπαθήσει να επιτύχει έναν διεθνή κατασκευαστή, να γίνει ηγέτης της βιομηχανίας εκτύπωσης, και να προωθήσει συνεχώς την ανάπτυξη από το.

Μετά από 20 έτη συσσώρευσης τεχνολογίας και εμπειρίας μάρκετινγκ, CHNTOP έχει εξερευνήσει έναν κατάλληλο δρόμο για την ανάπτυξή τους και για τα πλεονεκτήματα ανταγωνισμού τους σε εσωτερικό και τη διεθνή αγορά στον τομέα της μηχανής εκτύπωσης οθόνης. Υιοθετούμε «την ποιότητα, τεχνολογία, υπηρεσία, καινοτομία» ως πολιτική εμπορικών σημάτων μας, και προωθούμε περιεκτικά την ανεξάρτητη καινοτομία τεχνολογίας. Επιπλέον, όχι μόνο καθιερώνουμε ένα επιστημονικό σύστημα διαχείρισης σταδιοδρομίας και δημιουργούμε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να προσελκύσουμε και να ενθαρρύνουμε την αύξηση των καλύτερων ταλέντων, αλλά και να έχουμε μια κυριαρχημένη, επιδέξια και πεπειραμένη ομάδα έρευνας και εφαρμοσμένης μηχανικής με την προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης για να εξασφαλίσουμε τη σταθερή και συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης.

Κάθε μέρα, οι άνθρωποι CHNTOP προσπαθούν να υπερβούν τις προσδοκίες του πελάτη των προϊόντων και των υπηρεσιών λόγω των καινοτόμων τιμών και των προσπαθειών τους. CHNTOP αυξάνεται και αναπτύσσεται με το χέρι του u παραδίδει κοντά το μέλλον.

Ιστορία
Υπηρεσία

Έχουμε το μεγαλύτερο σύστημα παραγωγής και τεχνικής υποστήριξης τη γραμμή, με μια περιεκτική και ενσωματωμένη γραμμή παραγωγής, για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την εκτύπωση οθόνης marke

Η ομάδα μας

Κίνα Shenzhen CHNTOP Screen Printing Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

qt6@quan-tong.com
+008613713922792
0086-13713922792